ICT-specialisten met autisme een aanwinst voor mijn team!

Spreker(s) Allan van Leeuwen Taco Schepp
Naam van de organisatie ITvitae

ICT-professionals met autisme hebben veelal een voorsprong op hun collega’s als het gaat om focus en ambitie om een ICT-vraagstuk op te lossen. Toch is een deel van werkend Nederland nog onbekend met autisme op de werkvloer. Een gemiste kans aan arbeidspotentieel. Ontdek nieuwe mogelijkheden voor moeilijk vervulbare ICT-vacatures. 

Onze gastsprekers zijn dit keer Allan van Leeuwen en Taco Schepp van Motiv ICT Security. Taco is werkzaam binnen het SOC Engineering team. Een zogenaamd ‘autismelabel’ kan je in een werkomgeving in de weg zitten, zo weet Taco uit het verleden. Binnen Motiv maakt hij hier geen geheim van. Leidinggevende Allan van Leeuwen: “Er werken diverse ICT-specialisten met een autismeprofiel vanuit ITvitae bij Motiv. Opvallend is dat deze professionals over kwaliteiten beschikken die in het dagelijkse werk zeer van pas komen, zoals analytisch vermogen, patroonherkenning en out-of-the-box oplossingen bedenken gecombineerd met het vermogen om zeer gefocust te werk te gaan.” Tijdens de sessie delen Allan en Taco hun persoonlijke ervaringen vanuit de  praktijk.

Wat zijn belangrijke aandachtspunten tijdens de sollicitatieprocedure en het dagelijkse werk? Welke factoren leiden tot succes? Welke misverstanden bestaan over autisme? Wat betekent neurodiversiteit en wat is de meerwaarde van een neurodivers team?

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit informatieve en praktijkegerichte webinar. Heb je vragen voor de sprekers? Stuur deze vooraf in tegelijkertijd met je aanmelding of stel deze tijdens het webinar via de live chat.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van de registratie per e-mail.

Onderwerpen 31 maart
• Wat is autisme?
• Wat maakt medewerkers met autisme bijzonder?
• Waar blinken deze ICT-professionals in uit?
• Waar kan ik als collega rekening mee houden?
• Hoe werk ik een nieuwe collega het beste in?
• Meerwaarde neurodivers teamPresentatie
• Saskia Meeuwessen – algemeen directeur ITvitaeGastsprekers Motiv ICT Securiy
• Allan van Leeuwen team leader Development &
Offensive
• Taco Schepp team leader SOC EngineeringTijd
12:55 – 13:00 uur inloggen
13:00 – 14:00 uur live webinar

Doelgroep
Werkgevers, leidinggevenden, IT-, HRM- en Inclusie-managers

Je kunt het webinar volgen vanaf de computer, tablet of telefoon.

Ken je nog andere belangstellenden voor dit webinar? Zij kunnen zich gratis aanmelden middels deze link: https://itvitae.webinargeek.com/ict-specialisten-met-autisme-aanwinst-voor-mijn-team-4