Levensverhaal Martin (ASS en Genderdysforie in een instelling)

Spreker(s) Martin en Natasja
Naam van de organisatie Oudervereniging Balans

Tijdens dit webinar gaat de pas 22e jarige Martin (ASS, dyslexie, Gilles de la Tourette en Genderdysforie) vertellen over zijn jeugdervaringen, gendertransitie en hoe is het om te leven vanaf je 15e jaar in een zorginstelling met een ondersteuningsbehoefte en genderdysforie. Martin heeft al veel meegemaakt in zijn jonge leven en kan zeer goed uitleggen hoe hij alles heeft beleefd en welk inzicht hij heeft gekregen tijdens de laatste jaren. Ook moeder Natasja vertelt hoe zij alles heeft beleefd als moeder en welke hordes zijn genomen in deze moeilijke periode.

Inmiddels woont Martin zelfstandig en heeft hij ook een baan. Hij weet wat hij wil en ziet het leven positief in. Ook de band tussen moeder en zoon is nu ijzersterk geworden en is er plaats gekomen voor wederzijds respect en begrip. Na het verhaal van Martin en Natasja is er de mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen.

Alle deelnemers ontvangen 1 dag van tevoren een ZOOM link per mail waarmee je direct kan inloggen en deelnemen aan het webinar.

Wanneer je geen mail hebt ontvangen (SPAM?) neem dan contact op met Claudette Nouris via mailadres claudette@mamavita.nl of APP telnr. 06-53524006.

Gratis voor leden Balans of Mama Vita