Livestream – activiteiten regionale netwerken in de etalage

Spreker(s) Coordinatoren regionale autismenetwerken
Naam van de organisatie Autismenetwerken Nederland

De regionale autismenetwerken bruisen als nooit tevoren: we geven woensdag 15 juni 2022 tussen 16:00 en 17:00 uur een kijkje achter de schermen. In een live event vanuit de Koepel in Breda staan we stil bij diverse regionale activiteiten en lanceren we een websitepagina vol met sfeerimpressies, podcasts en foto’s.

In een energiek en dynamisch programma zie je welke activiteiten er plaatsvinden in de regionale autismenetwerken.

Je krijgt een indruk van hoe mensen zich verbinden en met elkaar een sterk netwerk  in de regio vormen. Mensen die zich bezig houden met vragen/kansen rondom autisme.

In de verbinding ontstaat de beweging. Het uitgangspunt van de autismenetwerken is dat het creëren van verbinding cruciaal is om tot oplossingen te komen. Mensen komen tot bloei als ze zich verbonden voelen met de mensen in hun omgeving. Dat geldt voor iedereen.

Van Groningen tot Limburg, van oost naar west…… in elke regio is er altijd wel een activiteit.  Op 15 juni zijn alle coördinatoren in Breda en gaan om 16 uur online om iedereen in Nederland te laten zien wat zij doen.

Op 15 juni kun je hier de uitzending bekijken.
Je kunt zelf de internet snelheid van de stream aanpassen afhankelijk van je eigen internet aansluiting.

Chatten
Onder de stream kun je deelnemen aan de chat. We kijken uit naar gesprekken over wat de uitzending bij je oproept, vragen stellen kan ook. We proberen vragen in de uitzending te beantwoorden en als dat niet lukt zullen deze op een later moment op deze website beantwoord en gedeeld worden.

Ben je verhinderd?
Geen probleem. Op deze pagina kun je tot en met juli onze livestream terugkijken.