Online OPEN DAG voor STUDENTEN

Spreker(s) docenten en (oud)studenten
Naam van de organisatie ITvitae

Online OPEN DAG voor STUDENTEN – zaterdag 17 juni 2023 11:00-12:15 uur

 

ICT-opleiding plus baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid

 

ITvitae verzorgt ICT-opleidingen inclusief coaching en baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid en is er voor iedereen die baat heeft bij onze lesmethodiek en begeleiding. Het merendeel van onze studenten is eerder uitgevallen in het reguliere onderwijs. ITvitae focust op het talent van haar deelnemers. In kleine lesgroepen met 10-14 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma’s zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Doel is om je te begeleiden naar een duurzame baan als ICT-professional.

Maak kennis met ITvitae en meld je aan voor de online Open Dag op zaterdag 17 juni. Je krijgt informatie over onze opleidingsprogramma’s, (oud)studenten delen hun ervaring, je hoort meer over werkgevers waar je aan de slag kunt en we informeren je over de coaching die ITvitae je biedt vanaf de opleiding tot en met je detacheringsperiode bij je aankomende werkgever. Via de chat is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

ICT-opleidingsprogramma 2023-2024

Meer weten over onze opleidingstrajecten? Download de onderstaande pdf’s:

.

Aanmelden webinar
Belangstelling voor een ICT-opleiding inclusief baanbemiddeling? Meld je aan voor de online Open Dag.

PROGRAMMA ONLINE OPEN DAG STUDENTEN
zaterdag 17 juni 2023

11:00 uur – Inloggen webinar / check geluid
11:05 uur – Introductie ITvitae
11:25 uur – ICT-opleidingstrajecten
11:45 uur – Coaching en Detachering
11:55 uur – Oud-studenten aan het woord
12:05 uur – Beantwoorden chatvragen
12:15 uur – Einde

Doelgroep
ITvitae richt zich op ICT-talenten met autisme of hoogbegaafdheid en iedereen die baat heeft bij onze lesmethodiek en begeleiding. Een diploma is niet vereist. Meer dan de helft van onze studenten is in het verleden met meer dan één opleiding gestart maar zagen geen mogelijkheid om de studie succesvol af te ronden of aan het werk te komen terwijl ze veelal over een bovengemiddeld IQ beschikken. ITvitae biedt perspectief met passende opleidingen voor deze kandidaten variërend in de leeftijd 18 – 35 jaar.
Bekijk de animatie over onze doelgroep en basisvoorwaarden.

Een ICT-opleidingstraject naar Werk bestaat uit een Assessment, praktijkgerichte ICT-specialisatie en een Werkervaringsplaats. Het opleidingsdeel vindt plaats in onze locatie in Amersfoort. Tijdens de opleiding worden de studenten begeleid door onze coaches. Het hervinden van zelfvertrouwen, aan de slag kunnen met je talent en perspectief op een mooie baan als ICT-professional maakt dat onze studenten opbloeien en met ongekend enthousiasme werken aan hun toekomst.

Investering
ITvitae is een particulier initiatief. Financiering vanuit DUO is niet mogelijk. Voor kandidaten met een UWV-gerelateerde uitkering bestaat de mogelijkheid dat UWV (een deel van) de opleiding financiert. Kandidaten met een andere uitkering wordt geadviseerd te informeren bij hun gemeente of hier mogelijkheden voor zijn. Als je hier niet voor in aanmerking komt en je onvoldoende eigen financiële middelen hebt kun je een beroep doen op een bijdrage uit het ITvitae Studiefonds.

ITvitae is gevestigd in het rustieke Eemklooster in Amersfoort. In kleine lesgroepen werken de studenten aan hun ICT-specialisatie. Na afloop van de opleiding worden de deelnemers bemiddeld naar werk.

Aanmelden