Coördinatoren naar Breda

15 juni 2022

Regelmatig komen de coördinatoren van de regionaal netwerken bijeen om elkaar te inspireren en kennis te delen. Zo ook vandaag 15 juni in Breda. De bijeenkomst heeft dit keer ook een feestelijk tintje want aan het einde van de dag is de lancering van de etalage pagina in een livestream.

Lennert (medewerker magazijn076 en organisator evenementen), Sandra en Ingeborg (coördinatoren van autismenetwerken Noord-Brabant west en Zeeland i.o) organiseren deze dag en hebben een feestelijk programma voor de coördinatoren samengesteld. Magazijn076 is omgetoverd tot een heuse camping en we worden hartelijk ontvangen met voor iedereen een paar teenslippers en een zonnebril. Na de koffie en Brabantse lekkernijen kunnen de coördinatoren diverse mensen van magazijn076 bevragen over hun project of activiteit. Fotograaf, schrijver, evenementen organiseren, magazijn 076, ieder heeft een eigen verhaal over hoe en met welk steun zij hun werk uitvoeren.

De lunch vind plaats op een boot en tijdens het eten maken we een rondvaart door Breda. Uiteraard wordt er veel gepraat en uitgewisseld. Na de lunch lopen we terug en is magazijn076 omgebouwd tot een studio. De studio waar de livestream gaat plaats vinden. Lars vertelt de coördinatoren hoe straks één en ander in het werk gaat. Een beetje zenuwachtig worden we hiervan. Maar als de camera’s draaien is het genieten. We zien in flitsen diverse filmpjes uit onze etalagepagina voorbij komen en Lars interviewt de coördinatoren.

Aan het einde van de dag is er nog een buffet en ronden we met elkaar de subsidieperiode af. We hebben een stevige basis als landelijk netwerk neergezet.